HomeOver ons

Over ons

Since 2008, we’ve helped all kinds of companies grow their sales

Over ons

Com.nl is in 2010 opgericht en sindsdien hebben we hard gewerkt aan het groter maken van de wereld van domeinnamen. Vanuit ons kantoor in Nederland hebben we samengewerkt met veel belangrijke spelers in de domeinwereld. Ons doel? Zorgen dat iedereen, overal ter wereld, een perfecte domeinnaam kan vinden. Door de jaren heen zijn we trots op de samenwerkingen die we hebben opgebouwd en op de vele mensen en bedrijven die we hebben kunnen helpen.

Inspiratie

Com.nl is ontstaan uit een simpele wens: meer mogelijkheden bieden in de wereld van domeinnamen. We zagen dat veel goede namen al bezet waren en dat bedrijven en mensen op zoek waren naar nieuwe kansen. Daarom hebben we Com.nl gelanceerd.

Met een team vol passie en kennis, hebben we ons ingezet om unieke en frisse domeinnamen beschikbaar te maken. Com.nl en Net.nl zijn daar prachtige voorbeelden van. Deze domeinen geven iedereen de kans om online een eigen plek te creëren die echt bij hen past. Ons avontuur is begonnen met de droom om het internet een beetje ruimer en persoonlijker te maken, en we zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

Extentie

In technische zin werken deze extensies als tweede top-level domeinnamen. Maar in de praktijk gebruiken we ze net zoals .nl of .com. Jij of je registrar heeft volledige controle over de naamserver. Deze kan gekoppeld worden aan elke gewenste website of e-mailadres, zoals www.domeinnaam.com.nl en info@domeinnaam.net.nl.

Bij Com.nl zorgen we ervoor dat je makkelijk de perfecte domeinnaam kunt vinden en dat het beheren ervan simpel is.

© 2023 · Com.nl

© 2023 · COM.nl BV